Sanur - začíná období dešťů

Ráno nás uvítalo deštěm. Pršelo v noci, ráno, a zdálo se, že bude celý den. Nachystali jsme se tedy na válení, co jiného dělat. Koukli jsme na pár dílů Přátel. Když nás válení omrzelo, vyrazili jsme ven, hlavně za účelem prohlédnutí si pláže. Prošli jsme celý úsek podél města, ale pršelo čím dál víc, až jsme zmokli a nechtělo se nám dál. Schovali jsme se tedy pod přístřešek, který byl náhodou také částí restaurace. Když už jsme tam byli, sedli jsme a já si konečně dal lassi, na které jsem se chystal - je to jogurt s džusem, myslím.
Když se nám zdálo, že trochu přestalo, vyrazili jsme dál podél pláže, pak se zašli do města a šli zpátky po ulici Jalan Danau Tamblingan, takové velké se spoustou restaurací a hotelů.



Dali jsme si oběd v lokálním warungu (bufetorestaurace nebo místní fastfood, jak chcete) a pak šli zpátky do hotelu. Tam jsme se vyptali recepčního na poštu a vyrazili ji hledat. Chvilku nám to dalo, ale našli jsme a poslali pohledy rodičům - to jsme ještě netušili, že ty pohledy budou do Čech cestovat na den přesně měsíc. Po poště byla v plánu pekárna. Opět to stálo docela dlouhou procházku, ale našli jsme i tu. Malý nákup a zpátky do hotelu, kde jsme si uvařili kafe ve venkovní kuchyňce (věc nevídaná - první podobné zařízení, které jsme na Bali viděli), chvilku se cachtali v bazénu uprostřed hotelu a večer se mrkli na film.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vegemite

Kempování Toowoon Bay a potápění Terrigal Haven

Víkend na Slovensku a/nebo trochu taky v Maďarsku