Loučení

Do Sydney jsme tedy dorazili 26.11. 2008. Zbývalo nám tedy jen pár dnů (3.12. odlétáme na Bali) než nadobro opustíme Austrálii. Většinu času nám zabralo zařizování nezbytností...jako zrušení všech účtů, prodání auta, sbalení věci na další cestovaní a domů apod.. Další nutností bylo užít si všech těch dobrot, které jsme za ty dva roky stihli vyzkoušet a oblíbit si. Takže jsem musela na Mango Chicken, Laksu, horkou čokoladů a Danish na Dee Why. V neposlední řadě jsme se museli se všemi pořádně rozloučit.



Takže jsme zkontrovali poštu ve Wabash Ave...Andrew, náš bývalý pronajímatel, předělal v našem starém bytě kuchyň...ten zmetek samozřejmě až poté, co jsme se odstěhovali. Jirka také uspořádal slezinu se svými bývalými kolegy z práce a to nejednu. Přijali jsme dokonce pozvání k jednomu z nich na večeři spojenou s prohlídkou jejich nového domu. Mimomochodem iráncké jídlo, které jsem měla tu čest tento večer ochutnat bylo výtečné. Takže tuto kuchyni mohu s klidným srdcem přidat k mým oblíbeným.
Poslední den jsme se také konečně stavili na Phillip Lookout - vyhlídce kousek od našeho bývalého bytu. Jezdili jsme kolem ní několik měsíců a nikdy jsme se tam nezastavili. Bylo z ní pěkně vidět centrum Sydney a celé pobřeží od Manly až po Dee Why. Ani nevím jak, ale také jsme se tento náš poslední den dostali na Curl Curl pláž...možná proto, že se Jirka nutně musel někde vykoupat. Bylo tam krásně...skoro žádní lidi, modrá obloha a chlup tmavší moře, žlutej písek a sluníčko. Asi se nám bude stýskat!!!!!!!!
Nakonec jsme sebrali pár věci, které nám bylo líto vyhodit a dovezli je Míše. Loučení s Míšou proběhlo na poslední chvíli, protože si datum našeho odletu posunula o týden později a tudíž si myslela že je na to dost času. No hlavně že se to stihlo.
Večer už proběhl u mně v rámci tradiční cestovní horečky...achjo. Papa Austrálie a hurá na Bali

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vegemite

Kempování Toowoon Bay a potápění Terrigal Haven

Víkend na Slovensku a/nebo trochu taky v Maďarsku