Válecí den

Dost jednotvárný den v duchu válení. To nás (především mě) provází už několik dní.Z kempu jsme se vyhrabali až někdy v deset, manažera jsme bohužel opět nezastili, takže tohle přenocování bylo na účet podniku.
Gabča si vyžádala zastávku v Safeway (jak se Woolworths jmenuje tady ve Victorii) hned za rohem na nákup snídaně. Já neodolal a koupil si 12 čerstvě upečených koblih. Zjistili jsme, že oslavy kolem repliky lodi Halledale skončili předchozí den, takže náš plán se nekoná. I původně zamýšlená druhá návštěva Geelongu se nám v té zimě nezdála, takže v Geelongu jsme se jen zastavili na rychlý oběd ze zásob a pokračovali do Melbourne . To jsme projeli a zamířili na jih najít nejprve kemp, který by byl blízko centra a blízko čínskému konzulátu, kde v uterý (pozítří) potřebujeme vyzvednout pasy s vízy.



První kemp byl plný, druhý sice drahý, ale byli jsme unavení a vzali to. Ač je to k nevíře, cesta těch 200km nám zabrala přes 4 hodiny, a raní válecí nálada nezmizela. Zrušili jsme tedy plán vyrazit do Melbourne na odpoledne a den byl nenávratně určen na odpočinek. Ten začal ping pongem v kempu, který jsme náhodou objevili. Pak nákup na večeři, obrovská barbecue večeře a nicnedělání spojené se sezením u počítače, ping pongem, vínem, a televizí.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vegemite

Kempování Toowoon Bay a potápění Terrigal Haven

Víkend na Slovensku a/nebo trochu taky v Maďarsku