Bydlení v Cromer

Tak jsme se opět přestěhovali, tentokrát naposledy v Austrálii. Chtěli jsme změnu na zimu (jednu zimu jsme na Manly už zažili a druhou nechceme), přiblížení k práci (stěhování do nové budovy) a vůbec změnu prostředí. Zabralo nám to chvíli, ale nakonec jsme se rozhodovali mezi dvěma možnostmi - oboje byly zahradní byty nebo po místním granny flats (vejminek). První malý, nový a báječně zařízený, druhý veliký, relativně nový, částečně zařízený a s fantastickým bazénem. Dalo mi to chvíli přesvědčování, slibů, breku a vydírání, ale nakonec jsem Gabču přesvědčil na ten druhý - jediná nevýhoda todiž byla v malinkém kuchyňskému koutu. Ale se slibem, že ho zkusíme nějak zvětšit, mi to prošlo.
No, a to je tak asi všechno. Bydlíme už týden, pár drobností jsme zařídili a uspořádali první pořádné barbecue, takže se dá říct, že už skutečně bydlíme.
Naše nová adresa je tedy 7 Wabash Ave, Cromer. Cromer je klidné čtvrť, papoušci tu řvou víc než na Manly (obzvlášť prevíti jménem kookaburra, takový chechtavý pták s neskutečným zvukovým výkonem) a nic než rodinné domy tu nenajdete.
Mrkněte na fotky a posuďte, jak dobrá volba to byla. My zatím věříme, že úžasná ;)





Zvětšit mapu


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vegemite

Kempování Toowoon Bay a potápění Terrigal Haven

Víkend na Slovensku a/nebo trochu taky v Maďarsku