Vánoční přání

Milá rodino, kamarádi!

Předpověď počasí: polojasno, slabý SZ vítr, denní teplota 27 stupňů celsia. Dva 3,5 kg kapři (snad to jsou kapři, máme trochu podezření, že se spustili s něčím místním) čekají v lednici na štědrovečerní zpracování. Cukroví je napečeno. Suroviny na bramborový salát nakoupeny. Na grog ani svařák letos asi chuť nebude. Vánoční dárky velmi rychle nakoupeny, protože jsme spěchali na pláž.

To všechno znamená, že Vánoce jsou tady. Proto vám všem přejeme příjemné a pohodové vánoce, hodně dárků a jídla, a šťastný a úspěšný nový rok.

Komentáře

  1. Děkujeme za všechna vaše přání a také přejeme příjemně strávené Vánoce a úspěšný (a veselý) vstup do nového roku!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Bulváci, děkujeme za přání...i vám příjemné prožití Vánoc a vše nej do nového roku. Počasí je tady fakt super, i když na Štědrý den nakonec trochu pršelo. Na vánoční svátky už ale bylo pěkně, takže jsme se zase...uz asi po pátý...připálili na sluničku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Přeju vám oběma krásného Silvestra, úžasnou podívanou na ohňostroj, bezbolehlavové ráno a hlavně spoustu lásky a zdraví v novém roce 2007!! :) Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky protinožci,
    ukazovala jsem Natálce ten váš ohňostroj a ona se ptala, jestli jste byli v Austrálii. Tak jsem jí řekla, že tam teď bydlíte a pracujete a ona se začala smát a řekla: "Ošetřují tam klokany?"
    Tak si to tam užijte
    Květa

    OdpovědětVymazat
  5. Klokany tu neošetřujeme, klokany tu jíme. Zatím jsme je viděli jen v jednom parku, tam se povalovali (koukněte na fotky z Featherdale Wildlife Parku), a pak už jen v obchodech zabalený. A v divočině jich tu stejnak maj moc a akorát kvůli nim vozí na autech takový mříže jako nárazníky... To k ošetřování klokanů ;)
    Jináč dík za pozdrav a že Natálce děkujeme za zájem!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vegemite

Kempování Toowoon Bay a potápění Terrigal Haven

Víkend na Slovensku a/nebo trochu taky v Maďarsku