Pívávával

Tohle slovo mi dneska řekla Gabča. Uznejte, takovou perlu si prostě nemůžu nechat pro sebe...
Prý jsem dřív pívávával víno a teď ho vůbec nepiju. To je fakt. Když už, tak piju portský, který je tu levný, sladký a dobrý. Víno pije Gabča. A taky rum. Koupili jsme si jednu flašku, na zkoušku. A řeknu vám, nic moc, tuzemák je tuzemák. Teda ne že by se to nedalo pít, to zase dá.
Taky musím napsat, že se Gabča trápí. Hned z několika důvodů. Předně - spálila si zadek, má tam teď polskou vlajku a nemůže moc poposedávat. Prý nejen zadek, celá zezadu. Zadruhé, má odřené nohy z nových žabek, které si včera koupila. Bolestivé je to o to víc, že si je vybírala asi dva týdny.
Abych nepsal jen samé negativní věci, přidám něco o našich Vánocích. Měli jsme krásné Vánoce, s kaprem, salátem, stromkem, dárkama, cukrovím a vůbec všim, co k tomu patří. Pravda, sníh tu nebyl. S Gabčou jsme si dali navzájem úplně stejná trička s klokanama, já dostal navíc šlehačku ve spreji, Gabča bomboniéru Darrell Lea a oba dohromady jsme dostali od spolubydlících parádní knížku o australském pobřeží. A po Vánocích jsme všichni dostali ještě jeden dárek - 70cm televizi Sony. Jsme si říkali, že na tu mrňavou 37cm čínskou mrchu se nedá koukat (myslím skutečně nedá, přes celý pokoj skoro není vidět). Tak jsme na Boží hod vyrazili s Gabčou na procházku a za rohem jsme našli "odloženou" tuhle obrovskou Sony. Neváhali jsme a po krátkém namáhavém stěhování jí máme doma a je úplně úžasná. Za ty peníze, nekupte to...
Teď je pátek a v neděli bude Silvestr. Takže se chystáme na ten úžasný ohňostroj na Harbour Bridgi a vymýšlíme, odkud ho budeme pozorovat.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vegemite

Kempování Toowoon Bay a potápění Terrigal Haven

Víkend na Slovensku a/nebo trochu taky v Maďarsku