Fotky - fauna a flóra v Sydney

Jelikož je tu plné zvířat a kytek, nemůžeme je vynechat. Už se nám pár fotek nahromadilo, tak jsme je pěkně dali na hromadu a tady jsou. Začíná to tradičně rackem, kterých jsou tu spolu s holubi spousty, pak nějaký prevít, kterýho neznáme a který je drzý jak lázeňská veverka, a konečně taková příšera, která tu běhá po ulicích a luxuje drobky z laviček. Z počátku nás dost překvapila, je to asi půl metru velký a člověk neví, co od toho může čekat. Následují kytičky, kterých jsou všude spoustu (pár fotek je z botanické zahrady, ostatní z ulic), netopýři z botanický zahrady, papoušek cockatoo, krab z Bondi Beach a dvě volně běhající ještěrky, který jsme potkali při svačince v Darling Harbouru. Ta menší dokonce žrala kousky salámu, co jsme jí házeli. S tou větší (cca půl metru) jsme to nezkoušeli, nevypadala moc hravě.

Komentáře

  1. Tak nevim, jestli ten previt, co luxuje drobky z lavicek, je ten na obrazku DSCF3844 ;-)

    Kazdopadne sajrajtek na obrazku DSCF3830 vypada dost dobre a urcite ho nebude nuda pozorovat v akci :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vysavač je ten s dlouhým zobákem. Je to vcelku velký, lítá to a má to výšku přesně na tu lavičku. Nebezpečný to nebude, jelikož to všichni ignorují, ale představa, že bych v parku ležel a takováhle obluda přišla a klobla do mě, se mi vůbec nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, vy dva,

    právě spíte (nebo kdovíco) a já dřu v práci - resp. prolézám vaše stránky. Máte to moc hezké a já na vás skoro denně myslím, jsem ráda, že si to tam užíváte. Mooooc vás oba zdravím, Hanka.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky,
    tak celkem pravidelně prohlížím jak se máte a jak sleduju - nestěžujete si. To je super, tak ať je to čím dál lepší!!! Přiznám se, že stále čekám jak někde nečekaně potkáte toho hada, jelikož těmito historkami je Austrálie proslavená a zrovna dneska na netu psali, že ho nějaká paní objevila v záchodě. Trochu mě zamrazilo jen při tom čtení - to je asi tak jediný co vám tam rozhodně nezávidím, ale jinak je to krása!!!
    Mějte se super a pište pište:-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kempování Toowoon Bay a potápění Terrigal Haven

Vegemite

Víkend na Slovensku a/nebo trochu taky v Maďarsku