Situace

Drazí čtenáři,

jistě se divíte, pročpak toho poslední dobou moc nepíšeme.
Přišel totiž náš čas a rozhodli jsme se to v Austrálii zabalit. Aby to nebyl takový šok najednou, odskočili jsme si nejprve na měsíc (s malým M) do Čech, na návštěvy rodin a přátel, a trochu si oddychnout. Mimojiné i pár svateb stíháme. Pro rejpaly - ne naší.
No, a tenhle měsíc právě teď končí. Jsme v Čechách, chystáme ještě jeden týden na návštěvu za bratmi Slovákmi. Úspěšně tloustneme, pijeme všechen ten alkohol, kterého je v Austrálii tak pomálu (jen za ostatní zmíním rum tuzemský, alias bramborový džus, a staré dobré české pivo), a na psaní nám nezbývá čas, jak už to tak bývá, když člověk lenoší.
Ale hnedka příští týden, v úterý 16/9, se opět odebíráme na letiště a frčíme s mezizastávkou v Hong Kongu zpátky do Sydney, tentokrát už ne jako Temporary residenti, jak jsme byli zvyklí, ale jako obyčejní prachsprostí turisti (něco jako ty, Bárrto).
V Sydney vyzvedneme auto, vybavení, kamarádku Míšu, a několik následujích měsíců strávíme cestováním po pobřeží Austrálie, které jsme poslední dva roky odkládali.
Až toho budeme mít plný zuby, opět sbalíme svá fidlátka, odskočíme si na Bali, pak do Číny, a hurá domů na Vánoce. Pak už skutečně, natrvalo, bez výmluv, zůstáváme v ČR...
Ale nebrečte, není všem cestovatelským dnům konec! Než nás opět plně pohltí rutinní život, snad sem stihneme pár slov napsat. Přinejmenším tu Samou, kde jsme byli v květnu, snad jednou dokončíme :)

Jirka a Gábina

PS: A nebojte se nám psát komentáře, nám to skutečně vadit nebude! ;)

Komentáře

  1. Ahojky, jeeee, tak vy dneska frcite zpatky....Tak jsme se nestihli videt ani v BN. Celkem vam zavidim, hned bych taky zase jela.... Preji stastnou cestu a snad se uvidime po Novem roce, az se vratite natrvalo :-) Uzijte si cestovani a budu se tesit na vase dalsi prispevky!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vegemite

Kempování Toowoon Bay a potápění Terrigal Haven

Víkend na Slovensku a/nebo trochu taky v Maďarsku