Blog z Austrálie

Jak jste si možná všimli, dnes tu přibyly asi dvě stovky článků z našeho starého australského blogu. Pro jednoduchost jsem je přesunul z původního umístění na jason.oook.cz, kde je roky pečlivě opatroval Páv, jemuž tímto VELMI děkuji!
Čtěte a vzpomínejte!

Komentáře

  1. Dobry den,

    pisi Vam v souvislosti s Vasim webem, ktery jsem nasel pri brouzdani po internetu. Zaujali mne informace, ktere pisete ve Vasem blogu.
    Libilo se mi, ze se snazite popsat zivot normalnich studentu a cestovatelu v Australii a myslim, ze to urcite pomuze hodne lidem, co chteji do Australie jet na studia nebo se zde jen podivat.

    V soucasne dobe jsme dokoncili stranky pro nezavisle cestovatele -
    www.australie-cestovani.cz kde se snazime o neco podobneho pro cestovatele na vlastni pest. Popisujeme zde destinace, ktere jsou v
    Australii k videni a co se zde da delat, videt a jestli to stoji za navstevu.

    Seznam se pomalu plni, prace je to narocnejsi, protoze se snazime byt objektivni. Proto bychom radi tuto stranku obohatili zajimavymi dalsimi weby a samozrejme bysme radi pridali blogy studentu a nezavislych cestovatelu.

    Chtel by jsem se Vas zeptat, zda muzeme Vas web uverejnit v sekci uzitecne odkazy, kde lanujeme cast pro blogy. Myslim, ze by mohlo byt uzitecne pro navstevniky naseho webu co hledaji info o zivote studentu a cestovatelu a jak na to.

    V pripade, ze by Vam to nevadilo, radi uvitame, kdyz web zverejnite take, zalezi na Vas jestli se Vam libi

    Diky za odpoved,
    Marcel Zitnik

    GO2AUSTRALIA*
    *E:* go2australia@go2australia.cz
    *W:* www.go2australia.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Gági :-) co mě dalo práce tě najít. Potřebovala bych se s tebou poradit ohledně východu :-) až budeš mít čas, prosím písni mi na anna.vos@seznam.cz Děkuji Anička Firma n. záž.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vegemite

Kempování Toowoon Bay a potápění Terrigal Haven

Víkend na Slovensku a/nebo trochu taky v Maďarsku