Stěhování

Tak jsme se přestěhovali. Zatím ne až tak daleko, ale aspoň to mám o kousel blíž do práce. Na nějakou dobu tedy bydlíme v Darling Harbour, což je takové to místo z pohlednic. Máme tam sice úplně úžasný byt s dvěma koupelnama, koženýma sedačkama, výhledem na mrakodrapy, ale bohužel bez připojení k internetu. To znamená, že sice bydlíme v centru Sydney, za barákem máme Darling Harbour, kde se pořád konají kdejaké festivaly, výstavy a akce, ale nemáme jak dát na internet fotky.
Během pár týdnů snad konečně najdeme nějaké rozumné bydlení na severních plážích, kam jsme se původně chystali.
Takže na závěr se s Gábinou omlouváme, že nebudeme možná tak rychle odpovídat na maily a pravděpodobně nebudeme ani na Skypu.

Komentáře

  1. Tak na vás taky došlo? Já jsem se stěhoval v pondělí,ale na rozdíl od vás by to mělo být na dlouho...bylo to do vlastního ;)
    No,určitě jste si to patřičně užili ;-) ,při stěhování člověk nejlíp zjistí,kolik má vlastně zbytečností...a pak ho z toho patřičně bolí ruce a nohy.

    OdpovědětVymazat
  2. Musím trochu upřesnit jirkovi údaje. Bydlíme teda v úžasném bytě s 2 koupelnama a ještě k tomu s 2 Finama. A jak jsme včera zjistili, tak ani s tim připojením k internetu to tu nebude nejhorši. Sice je to trochu pomalejší než v našem starém bytě, ale dá se to.
    Stěhování opravdu nebylo nejveselejší. Za těch pár měsíců, co jsme tady, jsme toho stihli docela dost nashromáždit. Takže i po vytřídění toho nejnutnějšího, jsme se docela zapotili. Jinak si myslím, že vzhledem k frekvenci našeho stěhování, už v tom máme slušnou praxi a nic moc nás nepřekvapí...ani všechny ty zbytečnosti.

    OdpovědětVymazat
  3. Upřesnění k internetu (pro znalé): bydlíme v centru města, takže se dalo očekávat celkem husté pokrytí bezdrátovými sítěmi. Že jich ale bude tolik nechráněných, to jsem nečekal ;) Kdekdo si dneska koupí domu wifi router a vesele si tak poskytne připojení k internetu zdarma pro okolní tři bloky...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Vegemite

Kempování Toowoon Bay a potápění Terrigal Haven

Víkend na Slovensku a/nebo trochu taky v Maďarsku